Ψυχοκινητική και βρέφη

Γράφει: η Ερση Ρουμελιώτη

Η φυσική δραστηριότητα από τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωής του μωρού, εκτός από τη χαρά που του προσφέρει, αναπτύσσει τις κινητικές και νοητικές ικανότητες του. Το βοηθάει να ανακαλύψει νέους τρόπους επικοινωνίας και έκφρασης. Μέσω του παιχνιδιού τα παιδιά αναπτύσσουν τις κινητικές και λεκτικές τους ικανότητες και ανακαλύπτουν με διασκεδαστικό τρόπο τι μπορούν να κάνουν.

μουσική, μουσικοκινητική, , δημιουργική απασχόληση, sherborne, βρέφη, παιχνίδι κινητικές δραστηριότητες, ψυχοκινητική στο PlayGym στην Αγία ΠαρασκευήΤο PlayGym και φέτος προτείνει το BabyPlay, ένα μάθημα ειδικά διαμορφωμένο για τους μικρούς μας φίλους. Τα βρέφη 12-24 μηνών αποκτούν περιέργεια για τους ανθρώπους και τα πράματα γύρω του και εξερευνούν πιο διεξοδικά αντικείμενα. Μέσα από οργανωμένες κινητικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικά και αισθητικοκινητικά παιχνίδια αλλά και μουσικοκινητικές δραστηριότητες το BabyPlay προσφέρει στα παιδιά την δυνατότητα να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους μέσα από το παιχνίδι και την κίνηση.
Μέσα από ένα οργανωμένο πρόγραμμα το παιδί βιώνει την σωματική εμπειρία και έρχεται σε επαφή με δραστηριότητες που προάγουν την κίνηση και τον λόγο.

μουσική, μουσικοκινητική, , δημιουργική απασχόληση, sherborne, βρέφη, παιχνίδι κινητικές δραστηριότητες, ψυχοκινητική στο PlayGym στην Αγία ΠαρασκευήΣε ένα ασφαλές περιβάλλον παιχνιδιού-μάθησης, οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν και αλληλεπιδρούν με τα άλλα παιδιά και την παιδαγωγό, ενώ οι γονείς συλλέγουν ιδέες που μπορούν να τις εντάξουν στην δικιά τους καθημερινότητα.

Που: Στο PlayGym
Πότε: Kάθε Δευτέρα (για βρέφη 12-18 μηνών) στις 6 το απόγευμα και κάθε Τετάρτη (για βρέφη 18-24 μηνών) στις 6 το απόγευμα.
Κόστος: 45 € / μήνας

Info:
Εργαστήρι Ψυχοκινητικής | PlayGym
Αναπαύσεως 18 – Βριλήσσια 15235

Κράτα το

Share

Γράψτε Σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτέι.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω στοιχεία HTML::

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>