Playgym Makes-A-Wish

ΜΑΚΕ Α WISH, ΑΣΤΕΡΙ ΕΥΧΗΣ ΣΤΟ PLAYGYM στα ΒριλήσσιαΣας περιμένουμε!

Που: Στο Playgym
Πότε: Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, 6 το απόγευμα.
Είσοδος: Δωρεάν

Εργαστήρι Ψυχοκινητικής | PlayGym
Αναπαύσεως 18 – Βριλήσσια 15235

Δείτε χάρτη εδώ:

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους – Η δημιουργική απασχόληση αφορά παιδιά έως 8 ετών.

——————————————————————————————-

 

Βιογραφικό της κας Παναγιώτας Μακρή εδώ!

 

sweebies-playgym βριλησσια

Η ιδέα για το Sweebies γεννήθηκε λίγο πριν τα δεύτερα γενέθλια του πρώτου μας γιου, στις αρχές του 2012, όταν αρχίσαμε να διοργανώνουμε το πάρτι του. Δυσκολευτήκαμε πολύ να βρούμε ιδιαίτερα και καλόγουστα είδη για το τραπέζι και τη διακόσμηση. Χρειάστηκε να αφιερώσουμε πολύ χρόνο αλλά και να κατασκευάσουμε κάποια πράγματα μόνοι μας!

Έτσι λοιπόν, λίγους μήνες μετά, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία online boutique όπου θα μπορεί κανείς να βρει τα πάντα ώστε να διοργανώσει εύκολα και γρήγορα ένα παιδικό πάρτι – και όχι μόνο -,  με στιλ και αισθητική!

Στόχος μας είναι να εμπλουτίζουμε συνέχεια τη συλλογή μας με νέα & ποιοτικά είδη και γι’ αυτό αναζητούμε συνεχώς όμορφα και πρωτότυπα προϊόντα σε όλο τον κόσμο!

 

 

ένας κόσμος του κουτιού στο playgym στα Βριλήσσια

Προτάσεις και δρώμενα για παιδιά…όλα του κουτιού!

«H Mαρία Μπουράνη και οι φίλοι της, αποτελούν μια ολοκαίνουργια δημιουργική ομάδα νέων καλλιτεχνών (παιδαγωγοί, ηθοποιοί, εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού, μουσικοί, τραγουδιστές, ζωγράφοι), μια ομάδα του κουτιού δηλαδή, με όραμα και στόχο για ποιοτική και ουσιαστική ψυχαγωγία των παιδιών, πάντα συνδυασμένη αρμονικά με την γνώση και την εκπαίδευση. Όπως λένε μεταξύ τους, edutainment, δηλαδή education+ entertainment !!! Έχουν φτιάξει έναν δικό τους «κόσμο», ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ, αυτό είναι και το όνομα της παρέας τους!

Στην πραγματικότητα, είναι ένας μικρόκοσμος για τα παιδιά, γεμάτος δρώμενα και προτάσεις, παραστάσεις πρωτότυπες και δραστηριότητες εμπνευσμένες από τις τέχνες ,το θέατρο ,την μουσική,  το χορό και τη ζωγραφική αλλά και τη μαγειρική που τόσο αγαπάμε, πολύ θεατρικό παιχνίδι, μύθους και παραμύθια.

 

 

ΜΑΚΕ Α WISH, ΑΣΤΕΡΙ ΕΥΧΗΣ ΣΤΟ PLAYGYMMake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος): Ποιοι είμαστε

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, 3 έως 18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα! Όταν το όνειρο ενός σοβαρά άρρωστου παιδιού γίνεται πραγματικότητα, ενδυναμώνεται τόσο, ώστε να μάχεται με ακόμα μεγαλύτερο σθένος ενάντια στην ασθένεια που απειλεί τη ζωή του.

Η εκπλήρωση της Ευχής αποτελεί μία τόσο μοναδική και συναρπαστική εμπειρία και έχει τέτοια δύναμη ώστε να βελτιώνει την ποιότητα της ζωής, όχι μόνο των παιδιών, αλλά και ολόκληρης της οικογένειάς τους, θωρακίζοντάς τους όλους με Δύναμη στη μάχη που δίνουν, όσο το παιδί παλεύει για τη ζωή του.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), είναι παράρτημα του διεθνούς φιλανθρωπικού οργανισμού “Μake-A-Wish International”, ο οποίος ιδρύθηκε στις Η.Π.Α το 1980 και είναι ο μοναδικός φιλανθρωπικός οργανισμός που ασχολείται αποκλειστικά με την ψυχολογία του άρρωστου παιδιού και όχι με την ίδια την ασθένειά του.

Η ιδέα αυτή εξαπλώθηκε σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με τη βοήθεια χιλιάδων Εθελοντών, περισσότερα από 310.000 παιδιά με τις οικογένειές τους, έζησαν αλησμόνητες στιγμές ευτυχίας που τους έδωσαν Δύναμη και Ελπίδα να παλέψουν για τη ζωή τους και να βγουν νικητές. Το Ελληνικό παράρτημα ιδρύθηκε το 1996 και μέχρι σήμερα έχει εκπληρώσει τα όνειρα σε περισσότερα από 1.600 σοβαρά άρρωστα παιδιά.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι ανήκουμε στο 1% των φιλανθρωπικών οργανισμών που βραβεύεται για τη διαφάνεια των οικονομικών τους με το ανώτατο βραβείο των 4 αστεριών από το Charity Navigator και έχουμε λάβει αυτή την τιμητική διάκριση για 9 συνεχείς χρονιές. Στην Ελλάδα μάς ελέγχουν οι ανεξάρτητοι ορκωτοί ελεγκτές της EY (Ernst & Young).

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Share