Πες μου καφέ αρκούδα τι βλέπεις;

H αγαπημένη μας «σβούρα» έρχεται ξανά στο Playgym και σας καλεί σε μία διαδραστική αφήγηση του βιβλίου «Πες μου καφέ αρκούδα τι βλέπεις;» από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο, για παιδιά 1-3,5 ετών μαζί με τους γονείς τους.

η σβούρα στο playgym στα βριλήσσια. διαδραστικό εργαστήρι

Μια αρκούδα γίνεται αφορμή για ένα ταξίδι στο δάσος. Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τα ζώα και τα χρώματα με το πιο διασκεδαστικό τρόπο. Στο τέλος τα παιδιά θα πάρουν μικρή κατασκευή για να συνεχιστεί το παιχνίδι στο σπίτι. Η δράση απευθύνεται σε παιδιά 1-3 ετών μαζί με τους γονείς τους.

Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι 50 λεπτά.

Που: Στο Playgym
Πότε: Σάββατο 14 Oκτωβρίου 2017 | 6 το απόγευμα
Οn line κράτηση – Early bird μέχρι 7 Oκτωβρίου
: 12€ (1 παιδί και 1 γονιός) | Extra άτομο: +6€το άτομο.
Στο ταμείο: 15
(1 παιδί και 1 γονιός) | Extra άτομο: +6€ το άτομο.

Πληροφορίες στο τηλ. 210 8 100 508
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Απαραίτητη η πληρωμή του συνολικού ποσού «εδώ» μέσω του συστήματος easy pay της Τράπεζας Πειραιώς με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα visa / mastercard όλων των τραπεζών.
easy pay playgym

Playgym | Αναπαύσεως 18 | Βριλήσσια 15235

Δείτε χάρτη εδώ >>


Λίγα λόγια για τη «σβούρα«

Η σβούρα είναι ενας χώρος που δημιουργηθηκε το 2012 στη Ναύπακτο από την Άντζυ Κάντζου. Με αγάπη και πολύ μεράκι κατάφερε να μεταδώσει σε παιδιά και γονείς την αγάπη για το θέατρο, την μουσική και το δημιουργικό παιχνίδι.

σβούρα, ναυπακτος, παραμύθι, playgym, βριλήσσια, διαδραστικό εργαστήρι

Στο χώρο της έχει φιλοξενήσει πολλές παραστάσεις και δρώμενα. Τώρα όμως ήρθε η ώρα για ταξίδια. Κάθε χρόνο παίρνει τα παραμύθια της και έρχεται να μας συναντήσει στο Playgym.

σβουρα ναυπακτος στο playgymΑν θέλετε να ταξιδέψετε μαζί της σε τόπους μαγικούς, να ανακαλύψετε μαζί με τα παιδιά σας τις ημέρες της εβδομάδας, τα φρούτα και τόσα άλλα δεν έχετε παρά να την συναντήσετε στις 14/10 στο Playgym!

σβούρα, ναυπακτος, παραμύθι, playgym, βριλήσσια, διαδραστικό εργαστήρι

Η σβούρα είναι συνεργάτης των εκδόσεων Καλειδοσκόπιο.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Share