Μοιράσου τη Δύναμη μιας Ευχής

Αυτά τα Χριστούγεννα γίνε και εσύ μέρος της μεγαλύτερης αλυσίδας αγάπης…

ΜΑΚΕ Α WISH, ΑΣΤΕΡΙ ΕΥΧΗΣ ΣΤΟ PLAYGYM

Τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη. Ο Οργανισμός βασίζει τη λειτουργία του σε μεγάλο βαθμό στο πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» και κατά συνέπεια σε όλους εσάς, που με τη συγκινητική σας συμμετοχή όλα αυτά τα χρόνια μας δίνετε την ευκαιρία να κάνουμε τη
διαφορά.

Μοιράσου τη Δύναμη-Μιας-Ευχής: Ένα μάθημα ζωής για τα παιδιά μας! «To παιδί σκέφτεται για το παιδί, τα υγιή παιδιά σκέφτονται για τα άρρωστα παιδιά»

Σε μια δύσκολη εποχή για όλους, καλούμε τους μαθητές όλης της χώρας, να σταθούν πλάι μας και να μας στηρίξουν παίρνοντας μέρος στο πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής», ενισχύοντας έτσι τον αγώνα λιγότερο τυχερών παιδιών που παλεύουν για να βγουν νικητές. Για να μπορούμε να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε όλες τις Ευχές παιδιών που
μας έχουν ανάγκη, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας.

Μπορούμε όλοι από λίγο…

Με μια δωρεά €2, οι μαθητές θα πάρουν ένα Αστέρι πάνω στο οποίο μπορούν να γράψουν το όνομα και την Ευχή τους. Με αυτόν τον τρόπο ένα χάρτινο αστεράκι μέσα από την αγάπη και τις Ευχές των παιδιών, γίνεται μαγικό! Η λάμψη του χαρίζει χαρά, δύναμη, ελπίδα και παράλληλα καλλιεργεί την έννοια του εθελοντισμού και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται. Αναμνηστικό της συμμετοχής των παιδιών είναι ένα χάρτινος χάρακας, ενώ κάθε Αστέρι θα συνοδεύεται από ενημερωτικό σημείωμα για τους γονείς. Στο τέλος του προγράμματος το σχολείο σας θα λάβει την απόδειξη δωρεάς, ευχαριστήριο σημείωμα για όλους τους συμμετέχοντες, πιστοποιητικό υιοθεσίας, με την Ευχή που βοηθήσατε να πραγματοποιηθεί μέσα από τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα καθώς και πιστοποιητικό υλοποίησης φιλανθρωπικού προγράμματος για τους εκπαιδευτικούς, εφόσον το επιθυμούν.

Ας ενισχύσουμε όλοι το «Αστέρι της Ευχής»!
Ζητήστε το δικό σας αστέρι στο Εργαστήρι Ψυχοκινητικής | Playgym

 

To πρόγραμμα πραγματοποιείται για 17η συνεχή χρονιά με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων( Αρ. Πρωτοκόλλου : Φ.14/1792/158279/Δ1)

ΜΑΚΕ Α WISH, ΑΣΤΕΡΙ ΕΥΧΗΣ ΣΤΟ PLAYGYM

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος): Ποιοι είμαστε

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, 3 έως 18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα! Όταν το όνειρο ενός σοβαρά άρρωστου παιδιού γίνεται πραγματικότητα, ενδυναμώνεται τόσο, ώστε να μάχεται με ακόμα μεγαλύτερο σθένος ενάντια στην ασθένεια που απειλεί τη ζωή του.

Η εκπλήρωση της Ευχής αποτελεί μία τόσο μοναδική και συναρπαστική εμπειρία και έχει τέτοια δύναμη ώστε να βελτιώνει την ποιότητα της ζωής, όχι μόνο των παιδιών, αλλά και ολόκληρης της οικογένειάς τους, θωρακίζοντάς τους όλους με Δύναμη στη μάχη που δίνουν, όσο το παιδί παλεύει για τη ζωή του.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), είναι παράρτημα του διεθνούς φιλανθρωπικού οργανισμού “Μake-A-Wish International”, ο οποίος ιδρύθηκε στις Η.Π.Α το 1980 και είναι ο μοναδικός φιλανθρωπικός οργανισμός που ασχολείται αποκλειστικά με την ψυχολογία του άρρωστου παιδιού και όχι με την ίδια την ασθένειά του.

Η ιδέα αυτή εξαπλώθηκε σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με τη βοήθεια χιλιάδων Εθελοντών, περισσότερα από 310.000 παιδιά με τις οικογένειές τους, έζησαν αλησμόνητες στιγμές ευτυχίας που τους έδωσαν Δύναμη και Ελπίδα να παλέψουν για τη ζωή τους και να βγουν νικητές. Το Ελληνικό παράρτημα ιδρύθηκε το 1996 και μέχρι σήμερα έχει εκπληρώσει τα όνειρα σε περισσότερα από 1.600 σοβαρά άρρωστα παιδιά.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι ανήκουμε στο 1% των φιλανθρωπικών οργανισμών που βραβεύεται για τη διαφάνεια των οικονομικών τους με το ανώτατο βραβείο των 4 αστεριών από το Charity Navigator και έχουμε λάβει αυτή την τιμητική διάκριση για 9 συνεχείς χρονιές. Στην Ελλάδα μάς ελέγχουν οι ανεξάρτητοι ορκωτοί ελεγκτές της EY (Ernst & Young).

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Share