Είναι μωρά κι όμως μπορούν να κάνουν τόσα πολλά!!!

BabyPlay για βρέφη 12-24 μηνών

Γράφει η Έρση Ρουμελιώτη

Τα βρέφη 12-24 μηνών παίζουν, γελούν, μαθαίνουν, εκφράζονται. Μέσα από τις αισθήσεις τους μαθαίνουν τα πάντα, εξερευνούν το περιβάλλον με τον δικό τους τρόπο, τα χέρια τους αγγίζουν ότι βρουν, έτσι ανακαλύπτουν τον κόσμο. Δίνοντας τους τα κατάλληλα ερεθίσματα τους ανοίγουμε νέους δρόμους για να γνωρίσουν τι μπορούν να καταφέρουν με το σώμα τους και πως μπορούν να εκφράσουν καλύτερα τα συναισθήματα τους.

βρεφη, δημιουργική απασχόληση, sherborne, βρεφη, παιχνιδι κινητικές δραστηριοτητες, ψυχοκινητικη στο PlayGym στην Αγία Παρασκευή

Το PlayGym και φέτος προτείνει το BabyPlay, ένα μάθημα ειδικά διαμορφωμένο για τους μικρούς μας φίλους. Μέσα από κινητικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικά και αισθητικοκινητικά παιχνίδια, μουσικοκινητικές δραστηριότητες τα παιδιά εξερευνούν το σώμα τους και τις δυνατότητες τους, αλληλεπιδρούν με την παιδαγωγό και παίζουν παράλληλα στον ίδιο χώρο με άλλα παιδιά.

Οι γονείς εξοικειώνονται με καινούργια παιχνίδια και νέες ιδέες κάνοντας την καθημερινότητα των παιδιών ακόμη πιο δημιουργική. Μέσα από την σωματική εμπειρία τα παιδιά εξοικειώνονται με καινούργια πρωτότυπα παιχνίδια και οι γονείς μαθαίνουν τι μπορούν να καταφέρουν τα παιδιά τους σε αυτή την ηλικία. Όλα αυτά σ’ ένα άνετο περιβάλλον, όπου τα παιδιά απολαμβάνουν το παιχνίδι γνωρίζοντας καινούργιους φίλους.

Που: Στο PlayGym
Πότε:
Kάθε Δευτέρα στις 6 το απόγευμα για βρέφη 12-18 μηνών και κάθε Τετάρτη στις 6 το απόγευμα για βρέφη 18-24 μηνών
κόστος: 45 € / μήνας

Συντονισμός / Επιμέλεια προγράμματος: Χριστίνα Σύψα

Εργαστήρι Ψυχοκινητικής | PlayGym
Αναπαύσεως 18 – Βριλήσσια 15235

Μάθετε περισσότερα: playgym.gr/kinitikes-drastiriotites/babyplay

 

 

Κράτα το

Share

Γράψτε Σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτέι.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω στοιχεία HTML::

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>