Δυο ξεροκέφαλες κουτάλες

KSEROKEFALES_KOYTALES_PLAYGYMΠρόκειται για μια διαδραστική θεατρική παράσταση της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, μια συναρπαστική περιπέτεια, ένα φανταστικό ταξίδι, που ξεκινάει με τρένο και με τους ηθοποιούς να βρίσκονται ανάμεσα στα παιδιά, να συνομιλούν, να μαγειρεύουν και να τραγουδάνε μαζί τους ζωντανά.

Που: Στο Playgym
Πότε: Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, 6 το απόγευμα.
Γενική είσοδος – on line κράτηση : 9€ το άτομο.
Γενική είσοδος – στο ταμείο: 10€ το άτομο
Η διάρκεια της παράστασης είναι 70 λεπτά χωρίς διάλειμμα και αφορά παιδιά +4 ετών
Πληροφορίες στο τηλ. 210 8 100 508

Κράτηση ΘέσηςΟι θέσεις είναι περιορισμένες. – Απαραίτητη η πληρωμή του ποσού και η κράτηση θέσης στο τηλ. 210 8 100 508

Playgym | Αναπαύσεως 18 | Βριλήσσια 15235

Δείτε χάρτη εδώ >>

KSEROKEFALES_KOYTALES_PLAYGYM_01

Το πρωτότυπο κείμενο υπογράφουν οι, πολυβραβευμένοι συγγραφείς Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, (ιδρυτικά μέλη της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ και βραβευμένοι με δύο Κρατικά βραβεία, διεθνή διάκριση White Raven κ.α), ενώ  η  απολαυστική αυτή περιπέτεια, που έγινε ιδιαιτέρως αγαπητή σε γονείς και παιδιά, έχει μεταφερθεί και σε βιβλίο και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!

«Ένας πρίγκιπας που σταματά ξαφνικά να τρώει και να μιλάει, φέρνει τους δυο καλύτερους μάγειρες του βασιλείου στην αυλή ενός αυταρχικού Βασιλιά, με τη διαταγή να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ετοιμάσουν το ωραιότερο γεύμα. Η συνεργασία, όμως, ανάμεσά τους μοιάζει αδύνατη, το χάσμα μεταξύ τους τεράστιο και η θέση στο παλάτι που περιμένει τον νικητή, μια και μοναδική! Μα, τι επιτέλους τραβάει η όρεξη του πρίγκιπα; Όταν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο, θα ταξιδέψουν στη Χώρα των Σκέψεων, όπου οι σκέψεις όλων (ακόμα και των ίδιων των παιδιών της παράστασης!) πετάνε στον αέρα και ακούγονται δυνατά! Από αυτό το παράξενο, όμως, και μαγικό μέρος, κανείς δεν μπορεί να φύγει αν δεν μάθει πρώτα… να ακούει!»

Η φιλία, ο σεβασμός της διαφορετικότητας και η αξία της συνεργασίας είναι θέματα που θίγονται στο έργο αυτό. Πώς μπορούν άνθρωποι με διαφορετικά πιστεύω και κουλτούρα να συνεργαστούν, απαλλαγμένοι από χρόνιες προκαταλήψεις που έχουν ο ένας για τον άλλον; Πώς γίνεται κάτι που φαντάζει ακατόρθωτο για τον έναν, να λύνεται ως δια μαγείας όταν αποφασίζουν να συνεργαστούν τέσσερα χέρια και δυο μυαλά;

KSEROKEFALES_KOYTALES_PLAYGYM_03

Πραγματεύεται, επίσης, την όποια αίσθηση ανωτερότητας και εξουσίας που δεν αφήνει περιθώρια διαλόγου και μας ωθεί συχνά, με τρόπο απόλυτο, να απορρίπτουμε όποιον δεν συμφωνεί μαζί μας. Την αναγκαιότητα να ακολουθεί κανείς τα όνειρά του και τις πραγματικές του επιθυμίες, από τις οποίες όμως μας αποπροσανατολίζει ο διαρκής ανταγωνισμός και η πίεση να είμαστε πάντα και σε όλα οι καλύτεροι.

Πέρα από τα εκπαιδευτικά χαρακτηριστικά, από την παράσταση δεν λείπει το χιούμορ, η πρωτότυπη μουσική, το ζωντανό τραγούδι και το έξυπνο θεατρικό κείμενο της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, που πάντα γοητεύει  τους μικρούς  και τους μεγάλους θεατές! Η διάδραση με τα παιδιά είναι έντονη στη διάρκεια της παράστασης, αλλά ακόμα και πριν από αυτήν.

Κράτηση Θέσης

Ερμηνεύουν: Αντώνης Γουγής,  Δημήτρης Δημητρόπουλος, Ιωάννης Μυστακίδης
Σκηνοθεσία: Ελισσαίος Βλάχος
Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου- Έμη Σίνη
Σκηνικά: Γκάυ Στεφάνου
Μουσική: Άγγελος Αγγέλου
Στίχοι: Έμη Σίνη
Κοστούμια: Ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ & Έμη Σίνη
Βοηθ. Οργάνωσης Παραγωγής: Μαρία Ξυδάκη
Ηχογράφησηeditingmastering: Γιώργος Ζιώτας
Αφίσα: Κώστας Θεοχάρης

 KSEROKEFALES_KOYTALES_PLAYGYM_06

Διάρκεια: 70 λεπτά χωρίς διάλειμμα
για παιδιά: +4 χρ
Ηλεκτρονική προπώληση: pos-kserokefales-koutales

Playgym | Αναπαύσεως 18 | Βριλήσσια 15235

Δείτε χάρτη εδώ >>

 

Δείτε το trailer της παράστασης

 

Κράτηση Θέσης

Share