Δημιουργική απασχόληση, ψυχοκινητική αγωγή και ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών στο PlayGym!

κινητικές δραστηριοτητες, ψυχοκινητικη στο PlayGym στην Αγία Παρασκευή

Στο PlayGym, στην Αγία Παρασκευή, θα βρείτε ενδιαφέροντα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 1,5 έως 8 ετών. Τα όργανα και τα παιχνίδια του χώρου μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τα παιδιά με ποικίλους τρόπους. Στη φαντασία τους, τα παιδιά που πηδούν στο τραμπολίνο, μπορούν να γίνουν πουλιά που πετούν ψηλά στον ουρανό ανάμεσα στα σύννεφα! Η πενταπλή αιώρα με τα πολύχρωμα πανιά μπορεί να γίνει κύματα της θάλασσας που αλλάζουν χρώματα ανάλογα με το ηλιοβασίλεμα ή μαγικό δέντρο που βγάζει όλους τους καρπούς του κόσμου! Ο τοίχος αναρρίχησης το βουνό όπου βόσκουν τα πρόβατα, η κούνια να γίνει αεροπλάνο που μεταφέρει τρόφιμα στους κατοίκους ενός απομακρυσμένου νησιού, κοκ. Ο συνδυασμός των παιχνιδιών του PlayGym με την αστείρευτη φαντασία των παιδιών δίνει απίθανες δυνατότητες για παιχνίδι.

κινητικές δραστηριοτητες, ψυχοκινητικη στο PlayGym στην Αγία Παρασκευή

Τα εξειδικευμένα προγράμματα κίνησης του PlayGym έχουν σαν στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών. Η κινητική ανάπτυξη, η δημιουργία ταυτότητας και η θετική αυτοεκτίμηση, η κοινωνικοποίηση των παιδιών και η δημιουργία υγειών σχέσεων τόσο με παιδιά ίδιας ηλικίας, όσο και με τους παιδαγωγούς. Οι παιδαγωγοί είναι δίπλα στα παιδιά, τα παρατηρούν, τα ενθαρρύνουν, τα καθοδηγούν μέσα από το παιχνίδι και την κίνηση, ώστε να παίρνουν σωστές και χρήσιμες αποφάσεις στο παιχνίδι τους, αλλά και γενικότερα στη ζωή τους.

Tip: Το PlayGym είναι η νέα πρόταση δημιουργικής απασχόλησης στον ανανεωμένος χώρο του Εργαστηρίου Ψυχοκινητικής! Ένα γυμναστήριο για μικρά παιδιά. Δείτε τα προγράμματα στο www.playgym.gr και κλείστε τώρα ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα.

Εργαστήρι Ψυχοκινητικής | PlayGym
Αναπαύσεως 18 – Βριλήσσια 15235

Κράτα το

Share

Γράψτε Σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτέι.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω στοιχεία HTML::

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>