Απαγορεύεται η μουσική!

Όσο κι αν ο ανατρεπτικός της τίτλος προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο, η κεφάτη αυτή παράσταση έρχεται να μας αποδείξει ότι η μουσική είναι παντού!

Απαγορεύεται η μουσική στο playgymΠου: Στο Playgym
Πότε: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, 6 το απόγευμα.
Οn line κράτηση – Early bird: 8 € το άτομο.
Στο ταμείο: 9 € το άτομο
Η διάρκεια της παράστασης είναι 70 λεπτά χωρίς διάλειμμα και αφορά παιδιά +4 ετών
Πληροφορίες στο τηλ. 210 8 100 508
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Απαραίτητη η πληρωμή του ποσού και η κράτηση θέσης στο τηλ. 210 8 100 508

Δείτε εδώ τους τρόπους πληρωμής

τρόποι πληρωμής στο playgym

Playgym | Αναπαύσεως 18 | Βριλήσσια 15235

Δείτε χάρτη εδώ >>

 

Απαγορεύεται η μουσική στο playgym«Σε μια όμορφη και ήσυχη πολυκατοικία, ο κύριος Ευδαίμων ένας στρυφνός, και πειθαρχημένος κύριος, ζει μια απολύτως αθόρυβη καθημερινότητα. Όλα ανατρέπονται όμως όταν στο διπλανό διαμέρισμα μετακομίζει ένας νεαρός μουσικός, μαέστρος μιας παιδικής χορωδίας και λάτρης κάθε είδους μουσικής! Ο κύριος Ευδαίμων, ενοχλούμενος από τις μελωδίες και τους πρόσχαρους ήχους του, καταστρώνει ένα παμπόνηρο σχέδιο για να τον διώξει μακριά, την  ίδια ώρα που ο νεαρός μαέστρος, προσπαθεί να κερδίσει τη φιλία του αποδεικνύοντάς του ότι η μουσική βρίσκεται παντού, ακόμα και μέσα στην – καθόλα αποστειρωμένη και άηχη – ζωή του!»

Δείτε το βίντεο της παράστασης

Το κείμενο υπογράφουν οι συγγραφείς ‘Aγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, ιδρυτικά μέλη της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, ήδη αναγνωρισμένοι στο χώρο του θεάτρου για παιδιά.

Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη στο Playgym

Μια παράσταση γεμάτη μουσική. Παράλληλα, με τα πρωτότυπα τραγούδια και τις ζωντανές ερμηνείες επί σκηνής, σε αρκετά σημεία της παράστασης τα ίδια τα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτό το μουσικό πανδαιμόνιο, αφού αναλαμβάνουν το ρόλο της παιδικής  χορωδίας την οποία διευθύνει ο νεαρός μας ήρωας.

Μια παράσταση για τη φιλία, τη διαφορετικότητα, την ελευθερία και τον σεβασμό. Πώς μπορούν εν τέλει πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι να ταιριάξουν μεταξύ τους και τι έχουν να πάρουν ο ένας από τον άλλον, όταν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση για συνεργασία; Τι γίνεται, όταν οι ρόλοι αντιστρέφονται και γινόμαστε εμείς ο «διαφορετικός»; Μέσα από την ιστορία αποδεικνύεται τελικά πως η μουσική λειτουργεί σαν μια «γέφυρα» που ενώνει τους ανθρώπους, καταλύοντας κάθε είδους σύνορα!

Απαγορεύεται η μουσική στο playgym

Μία παράσταση με εκπαιδευτικά στοιχεία που διασκεδάζει. Πέρα από την έντονη μουσική παρουσία και τα εκπαιδευτικά χαρακτηριστικά, από την παράσταση δεν λείπει το χιούμορ, η δράση και οι έξυπνοι θεατρικοί διάλογοι, που χαρακτηρίζουν άλλωστε κάθε δουλειά της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ.

Παίζουν: Γιάννης Αδρίμης, Ελισσαίος Βλάχος, Μιχάλης Κοιλάκος
Σκηνοθεσία: Γκάυ Στεφάνου
Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη
Στίχοι: Έμη Σίνη
Μουσικήενορχήστρωση: Άγγελος Αγγέλου
Κίνησηχορογραφίες: Θάνος Δασκαλόπουλος
Σκηνικάειδικές κατασκευές: Γκάυ Στεφάνου
Κοστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος
Ηχογράφηση, editing, mastering: Γιώργος Ζιώτας
Φωτογραφίες: Γιάννης Σταθόπουλος
Διάρκεια: 70 λεπτά χωρίς διάλειμμα.
Ηλικίες: 4-10 ετών

Δείτε το βίντεο κλιπ

Ο Άγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη έγραψαν μαζί το κείμενο της παράστασης. Ο Άγγελος έγραψε, επίσης, τη μουσική, ενώ η Έμη τους στίχους. Το… πολυμήχανο αυτό ζευγάρι μιλάει στο Τaλκ για τη νέα δουλειά του, που απευθύνεται σε παιδιά 4-9 ετών. Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ

Share